Έπιπλα - Ένωση 45 Κατασκευαστών Επίπλου

έπιπλα

bannermesa

Η επίπλωση του σπιτιού είναι συνδυασμός αισθητικής, λειτουργικότητας και προσωπικού γούστου.
Η ένωση 45 Κατασκευαστών Επίπλου προσφέρει από το 1983 έπιπλα μοναδικής ποιότητας και αισθητικής για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο.

Περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας εγγυούνται μοναδικές προτάσεις σε, τραπεζαρίες, συνθέσεις και σαλόνια, καναπέδες, μοντέρνους αλλά και κλασσικούς , κρεβατοκάμαρες και παιδικά έπιπλα για τους μικρούς μας φίλους.

Είτε ξεκινάτε την νέα σας οικογένεια, είτε προχωράτε στην ανανέωση του σπιτιού σας θα μας βρείτε έτοιμους να ανταποκριθούμε στις ανάγκες, τις προτιμήσεις και την καθημερινότητα σας με μοναδικές προτάσεις σε έπιπλα και έξυπνες λύσεις διαμόρφωσης και διακόσμησης του χώρου σας. Ένωση 45 κατασκευαστών επίπλου, από τεχνίτες με μεράκι για ανθρώπους με γούστο.

[CUSTOM_CUT]

επικοινωνία

 

Στο ισόγειο της έκθεσής μας λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος με προσφορές,  κάθε μήνα θα βρείτε ιδιαίτερες προτάσεις χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα σε τιμές χονδρικής.

Επισκεφτείτε την έκθεσή μας με έπιπλα στον Άλιμο, μιλήστε με τους ίδιους τους σχεδιαστές και κατασκευαστές των επίπλων, συζητήστε τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας, τις διαφορετικές επιλογές που μπορούν να σας προσφέρουν στη διαμόρφωση του καναπέ για το σπίτι, τον επαγγελματικό χώρο ή την προσωπική γωνιά σας.

επικοινωνήστε μαζί μας, ενας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα

Leave a comment