T. 210 9828601

καναπέδες | Ένωση 45 Κατασκευαστών Επίπλου

καναπέδες

kan2

καναπέδες από την Γαλλική λέξη canapé, την πιο πιθανή ρίζα της σημερινής λέξης, συνυφασμένοι με το σαλόνι, τους βρίσκουμε πλέον σήμερα σε διαφορετικά δωμάτια στο  σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο.

Γωνιακοί, διθέσιοι, τριθέσιοι, μοντέρνοι, κλασσικοί και σύγχρονοι, για ξεκούραση, διάβασμα και παιχνίδι, έπιπλα με χαρακτήρα, σκοπό και ρόλο κοινωνικό, έπιπλα γεμάτα αναμνήσεις, έπιπλα έτοιμα να υποδεχθούν την καινούργια σας συγκατοίκηση, το επαγγελματικό ραντεβού, το τελείωμα μιας μέρας ή τη χαραυγή μιας καινούργιας που σας βρήκε ανέμελα ξαπλωμένους αγκαλιά με τα μαξιλάρια.

Έπιπλα λειτουργικά, πρακτικά με σχεδιασμό που ισορροπεί εύστοχα ανάμεσα στην αισθητική αλλά και την καθημερινότητα σας.

μοντέρνοι καναπέδες

Μοντέρνοι καναπέδες, σύγχρονα σχέδια με γνώμονα τη λειτουργικότητα αλλά και την αισθητική, έξυπνες λύσεις που θα απαντήσουν στην καθημερινότητά σας, ξεχωριστές προτάσεις όλο το χρόνο με καινούργια σχέδια και μοναδική ποιότητα κατασκευής.

Μοντέρνοι καναπέδες που θα απαντήσουν ευχάριστα στην αισθητική και το προσωπικό σας γούστο, με δέρμα ή ύφασμα και διαφορετικές επιλογές υφασμάτων, δέρματος η και δερματίνης σε διαφορετικά χρώματα και ραφές. Μασίφ ξύλα στη διαμόρφωση του σκελετού, ποιοτικά λάστιχα στις αρμόσεις και προσοχή στην λεπτομέρεια και ποιότητα των υλικών κατασκευής.

Ποιοτικές προτάσεις και μοναδικές τιμές χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα κατασκευής, έπιπλα με εγγύηση για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο.

Γωνιακοί καναπέδες

Γωνιακοί καναπέδες, διθέσιοι, τριθέσιοι, μοντέρνοι και κλασσικοί, διαμορφώνουμε τους καναπέδες στα μέτρα σας, προσαρμόζουμε τα έπιπλα στις ιδιαιτερότητες του χώρου σας, δημιουργίες που ακολουθούν την καθημερινότητα, για το σπίτι, το φοιτητικό δωμάτιο, το εξοχικό αλλά και τον επαγγελματικό χώρο.

καναπέδες με διαφορετικές επιλογές σε υφάσματα, μαξιλάρια, χρωματισμούς και διαστάσεις, πρακτικές και λειτουργικές λύσεις με μοναδική ποιότητα και εγγύηση. Aνθεκτικά εσωτερικά υλικα, λάστιχα με προσαρμόσιμη σκληρότητα, ιμάντες με πυκνές στρώσεις, αλέκιαστα και αδιάβροχα υφάσματα, μαξιλάρια πλάτης από comforel και latex με ενισχυμένες ραφές και φερμουάρ για να πλένονται εύκολα.

Μιλήστε απευθείας με τους κατασκευαστές και σχεδιαστές των επίπλων και δείτε από κοντά με ποιο τρόπο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε καλύτερα το χώρο σας χωρίς να θυσιάσετε τίποτα από την καθημερινή λειτουργικότητα που πρέπει να έχουν όλα τα έπιπλα. Προτείνετέ μας ακόμα και το δικό σας σχέδιο, θα χαρούμε να δούμε μαζί από κοντά πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτό το μοναδικό καναπέ για εσάς.

κλασσικοί καναπέδες

Κλασσικοί καναπέδες, χειροποίητα έπιπλα, τεχνική και λειτουργικότητα, έπιπλα με ιστορία από τεχνίτες που δουλεύουν το ξύλο, επιπλοποιούς με μεράκι, σύγχρονη μάτια και μια παράδοση χρόνων. Προσοχή στη λεπτομέρεια, άρτια τεχνική, μοναδική αισθητική και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

Ο σχεδιασμός και η ποιότητα κατασκευής είναι καθοριστικοί παράγοντες στη διαμόρφωση όλων των επίπλων της Ένωσης 45 Κατασκευαστών Επίπλου, η εγγύηση είναι αποτέλεσμα της προσήλωσής μας σε αυτές τις αρχές.

Μοναδικοί καναπέδες που θα σας κρατούν συντροφιά για πολλά χρόνια, σχεδιασμένοι στα μέτρα σας, με προσοχή στο σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και τη λεπτομέρεια, έπιπλα με εγγύηση που καλύπτει περισσότερα από 30 χρόνια στην αγορά του επίπλου, έπιπλα για εσάς με μια υπόσχεση: να είμαστε πάντα δίπλα σας.

[CUSTOM_CUT]

καναπέδες σαλονιού

Όπως και όλα τα έπιπλα της Ένωσης 45 κατασκευαστών Επίπλου, έτσι και οι καναπέδες διαμορφώνονται με γνώμονα το σχεδιασμό και την ποιότητα.

Εδώ κάθε μικρή λεπτομέρεια παίζει σημαντικό ρόλο, από τις πρώτες ύλες κατασκευής μέχρι τις τελικές ραφές στα υφάσματα, καναπέδες φτιαγμένοι στο χέρι, υφάσματα ραμμένα στην μηχανή, ποιοτικά μασίφ ξύλα και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά που θα αναδείξουν τη λειτουργικότητα, το σχεδιασμό και την ποιότητα που χαρακτηρίζει όλα τα έπιπλα της Ένωσης 45 Κατασκευαστών.

καναπέδες που θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στην καθημερινότητά σας, μοντέρνα, κλασσικά και σύγχρονα σχέδια δημιουργημένα με γνώμονα την ποιότητα, την αισθητική και τη λειτουργικότητα, ποιότητα και σχεδιασμός συντονισμένα στον τρόπο ζωής που έχετε επιλέξει.

προσφορές

Στο ισόγειο της έκθεσής μας λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος με προσφορές σε έπιπλα και καναπέδες. Κάθε μήνα θα βρείτε ιδιαίτερες προτάσεις σε καναπέδες χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα σε τιμές χονδρικής.

Επισκεφτείτε την έκθεσή μας με έπιπλα στον Άλιμο, μιλήστε με τους ίδιους τους σχεδιαστές και κατασκευαστές των επίπλων, συζητήστε τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας, τις διαφορετικές επιλογές που μπορούν να σας προσφέρουν στη διαμόρφωση του καναπέ για το σπίτι, τον επαγγελματικό χώρο ή την προσωπική γωνιά σας.

επικοινωνήστε μαζί μας, ενας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this